Till huvudföreningenStartsida skidorTräningPolicyMotionSponsorerLänkarHistorikÅrsberättelser

SENAST UPPDATERAD:
 2009-09-02 07:00

Om sektionenSkidspårKalendrarGalleriHammerdalsspelen

ARRANGEMANG:

» HAMMERDALSSPELEN (Skidor)

» KOMMUNSKIDAN

POLICY - Skidsektionen

Vår målsättning är att:
… kunna erbjuda barn och ungdomar en god utvecklingsmiljö för längdskidor.
… Hammerdalsspelen inom fem år ska vara en av Jämtlands bästa distriktstävlingar.
… hålla oss väluppdaterade och erbjuda alla ledare utbildning.

Föreningsarbete:
Förhoppningen är att alla inom sektionen, såväl adepter som föräldrar, ledare, tränare och andra involverade, skall hjälpa till när behovet finns. Adepter som tävlar kontinuerligt för föreningen, och/eller anhöriga till denne/dessa, skall vid något tillfälle under året hjälpa till vid något av skidsektionens åtaganden som t.ex. vid bingo, skidtävling på hemmaplan, kommunskidan, försäljning och andra typer av arbeten.

Tävlingar:
Alla barn och ungdomar som tävlar för Hammerdals IF ska i första hand ha roligt, resultaten kommer i andra hand. Om du anmält dig till en tävling och blir sjuk eller får annat förhinder, ska du kontakta din ledare så att hon/han vet att du inte kommer.

Träningar:
Träningen ska vara lekfull i grunden med syfte att behålla föreningens adepter så länge som möjligt genom en rolig och varierande träning. För att få delta i klubbens tränings- och tävlingsverksamhet skall medlemsavgiften i Hammerdals IF vara betald.