Till huvudfreningenStartsida skidorTrningPolicyMotionSponsorerLnkarHistorikrsberttelser

SIDAN SKAPAD:
 2009-06-04 14:00

Om sektionenSkidsprKalendrarHammerdalsspelen

ARRANGEMANG

HAMMERDALSSPELEN (Skidor)

KOMMUNSKIDAN

NYHETER

Moa lmnar freningen

Publicerad: 2009-06-04 14:00
Vi kan nu bekrfta att Moa Ulln gjort sin sista ssong i Hammerdals IF (hittills i alla fall). Moa, som kommer frn Rrstrm utanfr Hoting, har gjort fyra ssonger fr Hammerdals IF med det kanske mest minnesvrda nr hon i vintras blev uttagen till Tour de Ski China.

Moa fick erbjudande efter sarna IK:s rsmte att brja tvla fr IK. Moa har gjort tv r p skidgymnasiet i Berg, men har inte varit aktuell att brja tvla fr sarna frrn nu d det tidigare inte fanns utrymme i deras klubb fr nyfrvrv. Detta blev drfr en verraskning och vi har full frstelse att hon valde IK d alla hennes kompisar finns dr samtidigt som vr andra junior, Caroline Danielsson, kommer att flytta till Ume i hst fr studier.

Hammerdals IF vill drmed nska Moa lycka till i sin nya klubb.