Hammerdals IF:s Träningspolicy för längdskidor

Av skidsektionen

För att göra träningarna så effektiva och roliga som möjligt har vi inrättat en träningspolicy.

Hammerdals IF Skidor är en ideellt arbetande sektion där organisationen bygger på frivilliga föräldrar och eldsjälar. För att utnyttja träningstiden på bästa möjliga sätt har vi därför arbetat fram en plan för föräldrar, anhöriga och ungdomar att följa inför och under träningarna. Träningstiden är ca 60 minuter och för att effektivisera träningen på bästa sätt vill vi därför förbättra rutinerna.

1. Försök att komma i tid till träningarna.
2. (Vinter) Skidutrustningen ska vara funktionsduglig innan träningen börjar. Se till att skidorna är vallade i tid. Är ni osäkra på vad ni ska valla med kan ni förslagsvis komma lite tidigare till träningarna så att ni får hjälp med vallningen av någon tränare på plats.
3. Stötta varandra. Genom en god klubbanda kan vi komma långt. Visa respekt för varandra, såväl för ungdomarna som för föräldrar, och uppmuntra varandra även om det inte gått som planerat. Uppmuntra både era egna och andras barn för att förbättra klubbkänslan. Såväl föräldrar och ungdomar får gärna prata ihop sig och komma med idéer och synpunkter om träningar och tävlingar.
4. Ni som vill hjälpa till är givetvis välkomna att göra det.
5. Välkommen till träningarna med ett GLATT HUMÖR!

/Kom ihåg att hemsidan uppdateras minst 2 gånger i veckan med ny information, så glöm inte bort att klicka in här för färska nyheter.\

2005-09-27 23:00