Till huvudfφreningenStartsida skidorTrδningPolicyMotionSponsorerLδnkarHistorikΕrsberδttelser

 SIDAN SKAPAD:
 2013-02-01 13:00

Om sektionenSkidspεrKalendrarHammerdalsspelen

ARRANGEMANG

» HAMMERDALSSPELEN (Skidor)

» KOMMUNSKIDAN

 

NYHETER

 Snabbt värre!

Publicerad: 2013-02-01 13:00  (Skidor)

Så här en knapp vecka efter Hammerdalsspelen kan vi arrangörsstaben konstatera att det är stressigt och snabbt värre att arrangera en sprint. Det är kort tid mellan heaten så det gäller att få ut startlistor, resultatlistor och information i tid samt inte minst att hålla tidsschemat. Det var för tidtagare, speaker och starter bråda tider, men det gick vägen!

Banorna var välpreparerade med hårda och fasta spår på den förvånansvärt kuperade banan på Svartviken. De tekniska banorna blev uppskattade och den publikvänliga stadion lämpade sig ypperligt för sprint. Det fanns dessutom gott om plats att gå in och värma sig mellan loppen. Sålunda är Svartvikens IP en mycket bra anläggning för sprint även om det finns nackdelar som exempelvis att delar av banan saknat snö och att det inte finns något riktigt bra utrymme för speaker och tidtagare. Samarbetet mellan Hammerdals IF:s skidsektion och Utrikes SK har fungerat mycket bra.

Ett stort TACK till alla funktionärer! Ett särskilt tack till Fyrås Trä för sponsringen av penningpriser vilket blev mycket uppskattat av ungdomarna. Naturligtvis tackar vi också övriga sponsorer!

 

Joakim Danielsson